Firme Imobiliare
Anunturi Imobiliare
Formular inscriere
Portal Afaceri Imobiliare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Informatii Imobiliare
Imobiliare Romania
Vanzari Imobiliare
Vanzari terenuri
Apartamente noi
Ansambluri Rezidentiale

Portal Imobiliar


Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahreflisting::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Adresa
str. Sfanta Vineri, nr. 25, bl. 105C, parter, cod postal 030203, Bucuresti
Site
http://www.capital-leasing.ro
Vizitatori
3030
Vizite
1835
Evaluare [1-5]
4.000000

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefreview::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefrecommend::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefprint::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefcontact::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefvisit::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefreport::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefclaim::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefownerlisting::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117

Warning: Parameter 1 to Savant2_Plugin_ahrefmap::plugin() expected to be a reference, value given in /home/rezidena/public_html/components/com_mtree/Savant2.php on line 1117
Evalueaza Firma!
4 voturi
Favorit:
0
Capital LEASING
Capital LEASING a fost infiintata in anul 2000, cu un capital social de 50.000 RON, integral privat, ajungand astazi sa detina un capital social de peste 2.680.000 lei subscris si varsat in numerar de catre asociati.


Pentru noi, BINE este dusmanul lui FOARTE BINE, de aceea ne propunem sa fim foarte buni in tot ceea ce facem.
Finantarea in sistem leasing este meseria noastra. O meserie care ne place si pe care vrem sa o transformam in arta si maiestrie. Obiectivul nostru? Sa dam lucrurilor valoare. Sa ii facem pe oameni sa conteze. Suntem niste profesionisti antrenati pentru reusita.


Capital LEASING a invatat ca fiecare client are nevoi diferite. De aceea, noi oferim servicii puternic individualizate pentru fiecare dintre Dvs. Pentru ca noi nu vindem bani, ci servicii. Noi va dam puterea de a va transforma visele in realitate.
Am avut curajul sa pasim pe calea noului si am implementat un concept unic in Romania – LEASING-ul CREATIV. Suntem prima companie de servicii financiare din Romania care a promovat operatiunile de leasing ca solutie financiara pentru sustinerea dezvoltarii sectorului privat dar mai ales pentru IMM-uri, cu ajutorul conceptului de leasing creativ™.


Capital LEASING este membru cu puteri depline a ASLR (Asociatia Societatilor de Leasing din Romania), organizatie profesionala, non-guvernamentala, care sustine si dezvolta sistemul operatiunilor de leasing.


Stim ca succesul afacerii noastre este o imbinare mestesugita intre profesionalismul specialistilor nostri si cerintele clientilor care vin spre noi.


 

Procedura de finantare - Etapele unei proceduri de finantare

Alegerea bunului si a furnizorului
In functie de necesitatile Dvs., ca potential client, trebuie sa alegeti bunul finantat in functie de caracteristicile dorite, precum si furnizorul bunului respectiv.


Toate detaliile legate de natura bunului (pret, caracteristici tehnice, amanunte privind livrarea, conditii de instalare si punere in functiune, in cazul echipamentelor) vor fi negociate de Dvs. direct cu furnizorul ales.


Obtinerea ofertei si solicitarea de leasing
Pe baza facturii proforma obtinuta de la furnizor (cu preturile CIP/DDP, termen de valabilitate, etc.) Capital LEASING intocmeste o oferta generala de finantare, in care vor fi evidentiate toate costurile aferente contractului de leasing (avansul, rata de leasing, valoarea asigurarii, etc. ). In urma transmiterii solicitarii de leasing, oferta transmisa initial poate suferi modificari functie de clasa de risc in care se va incadra clientul. Analiza riscului are la baza documentele financiar-juridice puse la dispozitie de catre client.


Analiza si aprobarea solicitarii de leasing
Evaluarea solicitarii de leasing se realizeaza de catre departamentul analiza financiara din cadrul Capital LEASING intr-un interval de timp ce nu depaseste 48 ore. In functie de complexitatea proiectului supus finantarii, Capital LEASING poate solicita potentialului client informatii suplimentare referitoare la unele aspecte analizate, raspunsul final al evaluarii urmand a fi prelungit in functie de furnizarea informatiilor solicitate.


Incheierea contractului
In cazul unui raspuns afirmativ, se va incheia un contract de leasing, ce va include atat clauzele negociate de utilizator cu furnizorul bunului, cat si clauze specifice politicii Capital LEASING privitoare la modalitatea de plata a ratelor, asigurarea efectuarii platilor, etc.


Asigurarea generala a bunului
Bunul ce urmeaza a fi achizitionat va a fi asigurat la o societate de asigurari agreata de Capital LEASING, pe toata derularea contractului de leasing, prima de asigurare fiind achitata de catre utilizator.
In cazul produselor provenite din import, prima de asigurare se va calcula la valoarea DDP a bunului.


Livrarea bunurilor
Obligatia livrarii bunurilor revine in intregime furnizorului, operatiunea fiind asistata de catre departamentul logistica din cadrul firmei Capital LEASING. In plus, oferim sprijin cu privire la operatiunile ce trebuiesc efectuate dupa livrarea bunurilor (inmatriculare, radiere, operatiuni vamale de import, etc.).


 

Contact

Specialistii de la Capital LEASING va stau la dispozitie la urmatoarele adrese:
Capital LEASING - BUCURESTI
Adresa : Bucuresti, str. Sfanta Vineri, nr. 25, bl. 105C, parter, cod postal 030203
Tel.: 021 - 327.21.31
Fax: 021 - 327.21.30
Email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.


Capital LEASING - SLATINA
Adresa : Slatina, blvd. Pacii, bl. 4, parter, jud. Olt
Tel./Fax: 0249 - 43.23.23
Email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.


Capital LEASING - CRAIOVA
Adresa : Craiova, str. Calea Bucuresti, bl. A2, sc. 3, parter, cod postal 200012, jud. Dolj
Tel./Fax : 0251 – 31.55.34
Email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.


In cel mai scurt timp vom fi alaturi de Dvs. si in Ploiesti, Pitesti, Brasov.


 


 
Opiniile Vizitatorilor (1)
deAdrian Popa, February 4, 2008
Capital Leasing m-a ajutat sa obtin o finantare destul de mare intr-un timp record.M-a impresionat ca nu au profitat de faptul ca ma grabeam (aproape ca eram dispus sa accept orice conditii de dobanda, comisioane etc.) ci m-au tratat ca pe un "partener", negociind niste conditii foarte avantajoase cu mine.Le multumesc sincer !
Rezultate 1 - 1 din 1